KIZILCAHAMAM'DA İFTAR YEMEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent'in değişik ilçelerinde düzenlenen Her İlçede Halk İftarı” Pazar günü Başkan Melih Gökçek'in katılımıyla Kızılcahamam Soğuksu Caddesi üzerinde gerçekleştirildi.

13.07.2014 23:25:43 0
KIZILCAHAMAM

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkent’in değişik ilçelerinde düzenlenen “Her İlçede Halk İftarı” Pazar günü Başkan Melih Gökçek’in katılımıyla Kızılcahamam Soğuksu Caddesi üzerinde gerçekleştirildi.

 

Binlerce Kızılcahamamlı vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği İftar programına Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Çok sayıda bürokrat ve İsmi Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı için geçen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi ve aynı zamanda Kızılcahamamlı olan Onur Özcan’da katıldı.

Onur Özcan, Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti’ nin sosyal medya hesaplarını yürütmesiyle tanınıyor.

ONUR ÖZCAN KİMDİR

 1990 Ankara Kızılcahamam doğumlu olup, Ankara’nın Çankaya ilçesinde ikamet etmektedir. Ankara, Kocatepe Mimar Kemal Anadolu Lisesi mezunudur. Kırıkkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü ve Atatürk Üniversitesi Adalet Bölümünde öğrenim gördü. Bilgi teknolojileri ve iletişim sektöründe proje danışmanlığı yaptı.

Siyaset hayatına Ankara teşkilatlarında başlayan Onur Özcan, öğrenim hayatı sebebiyle Kırıkkale İl Teşkilatı’ nda yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2009 yılından itibaren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin kurumsal sosyal medya hesaplarının yönetimini yaptı. Aynı tarihte AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları AR-GE Birim Başkanlığı’ nda Komisyon Başkanı olarak görev yaptı. 2012 tarihinde yapılan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları üçüncü olağan kongresiyle MKYK üyesi seçildi. Bir çok bakanlık ve belediyelerin dijital medya danışmanlığını verdi.MEB onaylı yazılım uzmanıdır.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40